‘Eigen Huis & Tuin’ op zoek naar beste klusser en tuinier van Nederland

‘Eigen Huis & Tuin’ op zoek naar beste klusser en tuinier van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

'Eigen Huis & Tuin' gaat na ruim twintig jaar uitvinden wat het niveau is van doe-het-zelvend Nederland én wie de allerbeste is. En niet alleen mannen, maar ook alle klusgrage vrouwen mogen deze kans niet aan zich voorbij laten gaan! Wie draait zijn hand niet om voor een nieuwe badkamer?

Wie heeft een tuin om door een ringetje te halen? Wie steekt er elk weekend bij vrienden en familie de handen uit de mouwen? Kortom: welke man of juist stoere vrouw verdient de eervolle titel ‘Beste Klusser Van Nederland’ en ‘Beste Tuinier Van Nederland’? Deze bijzondere talentenjacht start op zaterdag 23 augustus bij RTL 4.

De 'Eigen Huis & Tuin' karavaan trekt komend seizoen elke paar weken naar een andere provincie om de beste klusser en tuinier te zoeken. Tijdens een selectiedag laten fanatieke klussers en tuiniers aan presentatoren Quinty, Thomas en Lodewijk zien wat ze in huis hebben.

De talenten die als provinciewinnaar uit de voorronde komen, mogen zich direct aansluiten bij het vaste 'Eigen Huis & Tuin'-team. Samen met Thomas en Lodewijk klussen zij mee in de mega projecten die 'Eigen Huis & Tuin' in alle provincies aanpakt. Hoe meer indruk ze maken op de presentatoren én de kijkers, hoe verder ze komen in deze speciale talentenjacht. In de finale aan het eind van het seizoen maken zij kans op de titel 'Beste Klusser' en 'Beste Tuinier van Nederland'. Maar dat is nog niet alles, er is ook een kluscheque te winnen van maar liefst €10.000,-.

'Eigen Huis & Tuin' wordt geproduceerd door Talpa.
Aanmelden voor dit programma kan via deze link.

wekelijks, vanaf zaterdag 23 augustus, tussen 18.10 uur en 19.00 uur bij RTL 4.