Eigen Huis & Tuin begint aan haar vijfentwintigste seizoen

Eigen Huis & Tuin begint aan haar vijfentwintigste seizoen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Eigen Huis & Tuin heeft dit jaar iets te vieren. Het klusprogramma bestaat namelijk alweer vijfentwintig jaar. In het nieuwe seizoen gaan Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot weer heel Nederland door. Zij willen iedereen weer aan het klussen en tuinieren krijgen.

Het nieuwe jubileumseizoen zit vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen. Er is ook volop ruimte voor praktische ééndagsklussen, inspirerende kijkjes bij de mensen thuis en praktische do-it-yourself tips voor de kijker. Het vijfentwintigste seizoen is vanaf 1 september weer te zien om 18.05 uur bij RTL 4.

Alle vijfentwintig seizoenen van Eigen Huis & Tuin hadden een vrouwelijke presentatrice. De allereerste presentatrice was Manuela Kemp. Zij werd opgevolgd door Myrna Goossen en later door Irene Moors en Froukje de Both. Maar nu is Evelyn Struik de vaste presentatrice. Zij wordt bijgestaan door klusser Thomas en tuinier Tom.

Evelyn is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. 'Te gek dat we alweer in het vijfentwintigste seizoen in gaan! Ik voel me vereerd om dit iconische programma mag presenteren en heel blij met Thomas en Tom als mijn kluscollega's. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen, waarin we onder andere inspiratie op doen voor mensen die klein wonen. Hoe maak je het bijvoorbeeld gezellig, waar berg je al die spullen op, en hoe deel je een klein tuin? Ook gaan we langs bij allerlei inspirerende interieurontwerpers. Thomas is inmiddels weer bezig om ontzettend veel ruimtes mooi en praktisch te maken en ook Tom heeft het alweer druk met een kleine Italiaanse patio en een chique Balinese resort tuin. Ook gaan we dit seizoen mensen verrassen en helpen met kleinere klussen, het wordt echt een jubileumseizoen!'

Eigen Huis & Tuin is vanaf 1 september weer iedere zaterdagavond om 18.05 uur te zien bij RTL 4.