‘Eigen Huis & Tuin’ op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van Nederland

‘Eigen Huis & Tuin’ op zoek naar de leukste klus- en tuinvrouwen van Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

Eigen Huis & Tuin gaat na ruim twintig jaar ervaren wat het niveau is van de klussende en tuinierende vrouwen van ons land. Welke pittige tante draait haar hand niet om voor een nieuwe badkamer?

En welke vrouw met groene vingers heeft een tuin om door een ringetje te halen? Wie steekt ieder weekend bij familie en vrienden de handen uit de mouwen? Kortom: welke stoere vrouw verdient de eervolle titel 'Leukste Klus of Tuinvrouw van Nederland'? Deze bijzondere talentenjacht start op zaterdag 23 augustus bij RTL 4.

>De 'Eigen Huis & Tuin' karavaan trekt komend seizoen elke paar weken naar een andere provincie om op zoek te gaan naar vrouwelijk klus en tuintalent. Tijdens een selectiedag laten fanatieke klus en tuinvrouwen aan presentatoren Quinty, Thomas en Lodewijk zien wat ze in huis (en tuin) hebben. De talenten die als provinciewinnaar uit de voorronde komen, mogen zich direct aansluiten bij het vaste 'Eigen Huis & Tuin'-team. Samen met Thomas en Lodewijk klussen zij mee in de mega projecten die 'Eigen Huis & Tuin' in alle provincies aanpakt. Hoe meer indruk ze maken op de presentatoren én de kijkers, hoe verder ze komen in deze speciale talentenjacht. In de finale aan het eind van het seizoen maken zij kans op de titel 'Leukste Klus of Tuinvrouw van Nederland'. Maar dat is nog niet alles, er is ook een klus- of tuincheque te winnen van maar liefst €10.000,-.

'Eigen Huis & Tuin' wordt  geproduceerd door Talpa.

Aanmelden voor dit programma kan door hier te klikken.
Wekelijks, vanaf zaterdag 23 augustus, tussen 18.05 uur en 18.55 uur.