Dilan Yurdakul en Jeffrey Wammes in Celebrity Pole Dancing

Dilan Yurdakul en Jeffrey Wammes in Celebrity Pole Dancing

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De kandidatenlijst van Celebrity Pole Dancing is rond!. GTST-Babe Dilan Yurdakul doet mee aan de RTL5-show. Ook doen Jeffrey Wammes, Liesbeth kamerlin, Winston Post, Kelly Pfaff mee. Gisteren werd bekend dat Christiana Curry mee doet aan de paaldansshow dat is september te zien zal zijn bij RTL5.

Ron Link, Verona van de Leur, Sita Vermeulen. Claudia Schoemacher, en Vincent Vianen kunnen we ook toevoegen aan de kandidaten lijst van Celebrity Pole Dancing. De kandidatenlijst is daarmee compleet. 

Op dit moment krijgen alle kandidaten een intensieve training van een paaldanscoach. De kandidaten kunnen elk moment van de dag trainen, want bij iedereen is thuis een paal geplaatst. Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor de BN’ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Zij komen elkaar tegen in vijf studioshows, waar zij hun geleerde acts voor een deskundige jury moeten uitvoeren. Dan is duidelijk wie zich ‘Pole Dancer 2014’ mag noemen.

De kandidaten komen elkaar tegen in vijf shows, waar ze hun acts voor een deskundige jury moeten uitvoeren om er uiteindelijk vandoor te kunnen met de titel Pole Dancer 2014.

Het programma is vanaf 14 september te zien bij RTL 5.