The Bold And The Beautiful komt naar Nederland voor haar officiële fan show

The Bold And The Beautiful komt naar Nederland voor haar officiële fan show

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL Live Entertainment organiseert in samenwerking met Bell-Phillip Television Productions, Inc. de officiële 'The Bold And The Beautiful' fan show 2014: The Bold And The Beautiful LIVE! Op 3 en 4 oktober opent Theater Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht haar deuren voor de castleden van ‘The Bold And The Beautiful’ en de fans.

De acteurs en actrices staan te popelen om hun Nederlandse fans eindelijk te ontmoeten. Onder anderen Kim Matula (Hope Logan), Scott Clifton (Liam Spencer), Heather Tom (Katie Logan) zullen dit unieke spektakel bijwonen. Zelfs de nieuwe Ridge Forrester (Thorsten Kaye) is erbij om zich persoonlijk voor te stellen aan het publiek.

Meer dan ooit krijgen de fans tijdens de show een uniek kijkje in de keuken van de soapserie waar al decennia lang naar gekeken wordt. De castleden worden op het podium ontvangen en voeren onthullende gesprekken met het publiek. Zo komen de fans meer te weten over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ook wordt er een duik genomen in de bewogen levens van de aanwezige personages. Het publiek hoort tevens wat de acteurs en actrices nog meer bezighoudt naast ‘The Bold And The Beautiful’. Bovenal krijgen de fans de kans om al hun prangende vragen te stellen aan de cast.

Er gaan maar liefst vier shows in de verkoop: op vrijdag 3 oktober een avondshow en 3 shows op zaterdag 4 oktober. De kaartverkoop start op 30 juli en kaarten zijn uitsluitend te bestellen via rtltickets.nl.

RTL 8, doordeweekse dagen om 18.05u
RTL 4, doordeweekse dagen om 11.35u