The Bold and The Beautiful komt met 8000ste aflevering

The Bold and The Beautiful komt met 8000ste aflevering

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Amerikaanse soapserie, The Bold and The Beautiful, bestaat al sinds 23 maart 1987. Vanavond is de 8000ste aflevering van deze soapserie te zien. In een promo, die bij meerdere RTL-zenders te zien is, maken Brooke en Eric hier reclame voor. Het wordt een hele bijzondere aflevering, aldus de personages.

Zo zijn Brooke (Katherine Kelly Long) en Eric (John McCook) al vanaf de allereerste aflevering te zien. Samen hebben zij een hoop meegemaakt. Zij begonnen als schoonvader en schoondochter, trouwden later met elkaar en werden daarna weer schoonvader en schoondochter. Met Eric heeft Brooke twee kinderen; Rick en Bridget.

Momenteel heeft Brooke weer een relatie met Ridge, een rol van Thorsten Kaye. Hij nam de rol over van Ronn Moss. Hij hield ineens op het spelen in de soapserie. Lange tijd was het onduidelijk wat er nu met de rol van Ridge ging gebeuren. Hij is toch een belangrijk personage binnen de familie Forrester. Voor de fans was het wel even wennen om Thorsten te zien in plaats van Ronn.

Ridge is overigens niet het enige personage die door meerdere acteurs werd gespeeld. Ook de personages; Rick, Thorne en Bridget werden door verschillende acteurs gespeeld. Alleen Eric en Brooke zijn door dezelfde persoon gespeeld.

In The Bold and The Beautiful worden de levens van de familie Forrester op de voet gevolgd. Sommige familieleden gunnen het licht in elkaars ogen niet. Zo liggen Ridge en Rick vaak met elkaar overhoop. Het zijn eigenlijk halfbroers, maar toch ook weer niet. Een lange tijd geleden bleek namelijk dat Ridge niet de biologische zoon is van Eric.

Daarnaast hebben Ridge en zijn échte halfbroer, Thorne, ook vaak een meningsverschil. Ook delen ze de voorliefde voor dezelfde vrouwen. Zo heeft Thorne ook een relatie gehad met Brooke. Daarnaast hebben beide halfbroers ook een relatie gehad met Taylor (Hunter Tylo).

Over Taylor kan ook een boek geschreven worden. Zij heeft meerdere keren de dood in de ogen gekeken. De laatste keer werd ze zelfs begraven en dacht iedereen dat ze overleven was. Maar een aantal jaar later kwam ze vrolijk weer terug naar haar familie. Iedereen was toen in shock om de comeback van Taylor.

In de 8000ste aflevering lijkt het erop alsof Brooke oma gaat worden. Haar dochter Hope staat namelijk op het punt om te bevallen. Tijdens de bevalling heeft Hope het bewustzijn verloren. Haar man Liam is bij haar wanneer ze ontwaakt. Maar hij heeft geen goed nieuws voor haar. Wat er precies aan de hand is, zal vanavond moeten blijken.

De 8000ste aflevering van The Bold and The Beautiful is vanavond om 18.05 uur te zien bij RTL 8.

Foto: RTL