The Bold and the Beautiful gaat weer terug in de tijd

The Bold and the Beautiful gaat weer terug in de tijd

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Amerikaanse soapserie, The Bold and the Beautiful, is inmiddels wel een begrip. Deze soapserie is iedere werkdag te zien bij RTL 8. Daarvoor zond RTL 4 de soapserie uit. Maar onlangs zond RTL 8 het allereerste seizoen van The Bold uit. De fans van de soapserie konden hun geluk niet op. Wie wilde nu niet weer het begin van The Bold nogmaals zien?

In het allereerste seizoen waren een piepjonge Ronn Moss (Ridge in The Bold) en Katherine Kelly Lang (Brooke in The Bold) te zien. Zij hebben inmiddels heel wat lief en leed met elkaar gedeeld. Voor de trouwe fans was het een feest om die oude beelden nogmaals te zien. Momenteel zijn die oude afleveringen niet meer te zien. Maar daar komt dus verandering in. 

RTL maakte zaterdagavond op Facebook bekend dat The Bold and the Beautiful The Beginning weer te zien is op televisie. Vanaf 19 maart is er iedere dag een 'nieuwe' aflevering te zien bij RTL Lounge. Om 23.30 uur zit de kijker weer goed voor een 'nieuwe' aflevering.

Hier houdt het nieuws echter niet mee op. Ook Videoland heeft iets te maken met de 'nieuwe' afleveringen. Het online videoplatform van RTL gaat deze 'nieuwe' afleveringen ook uitzenden. Vanaf half april zullen deze afleveringen ook via Videoland te zien zijn.

Wel is er in de laatste jaren een hoop veranderd in The Bold. Zo is de rol van Ridge overgenomen door acteur Thorsten Kaye. Hij nam de rol over van Ronn Moss. Hier moesten de fans behoorlijk aan wennen. Nu is de halfbroer van Ridge, Thorne, ook terug in de soap. Deze rol wordt nu gespeeld door Ingo Rademacher. Hij zit nu ook ineens ook weer achter Brooke aan.

Daarnaast is ook één van de slechteriken terug van weggweest. Sheila, gespeeld door Kimberlin Brown, is na bijna dertien jaar terug in de soap. Zij heeft heel veel slachtoffers in de soap gemaakt. Zo maakte zij ooit een einde aan het leven van Taylor (Hunter Tylor). Een paar jaar later bleek Taylor toch nog in leven te zijn. In The Bold is werkelijk alles mogelijk.

The Bold and the Beautiful is iedere werkdag om 18.00 uur te zien bij RTL 8. 

Foto: RTL