Radio 6 Hotlist van start

Radio 6 Hotlist van start

Geschreven door Pieter Jongsma

Op zaterdag 2 augustus, 12.00 uur start de Radio 6 Hotlist op de publieke soul- en jazzzender. Een week lang hoort de luisteraar zijn of haar favoriete zomerse soul- en jazztracks.

De laatste dag van de Hotlist zendt Radio 6 live uit vanaf Blijburg in Amsterdam. Luisteraars zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. De nummer 1 van de Radio 6 Hotlist klinkt op 8 augustus, iets voor 19.00 uur. Van 19.00 tot 21.00 uur is de Radio 6 Hotlist Afterparty met dj Corné Kijn, ook live vanaf het Amsterdamse strandpaviljoen Blijburg. Radio 6 en strandgangers gaan los op de dansvloer.

Tot en met vrijdag 1 augustus 16.00 uur stellen de Radio 6 luisteraars hun ideale summer soundtrack samen via Radio6.nl. Winfried Baijens presenteert van maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 22.00 uur ‘De Hotlist Van’. Hij ontvangt onder meer Sabrina Starke die een uur lang haar favoriete vakantiemuziek laat horen.

 

Radio 6 Soul & Jazz
Radio 6 is het publieke soul- en jazzradiostation van Nederland. De luisteraar hoort hier vierentwintig uur per dag de beste soul en jazz. Van Miles Davis tot Caro Emerald en van Stevie Wonder tot Adele. Radio6.nl is het online platform met de radioplayer, live-beelden uit de studio, het laatste muzieknieuws, concerttips en achtergronden bij de programma's en gedraaide muziek. Radio 6 Soul & Jazz is in heel Nederland te beluisteren op de kabel, via radio6.nl, via de Radio 6 App, satellietontvanger en via Digital Radio+, de nieuwe manier van digitaal radioluisteren.