Nieuwe afleveringen van misdaadserie Elementary

Nieuwe afleveringen van misdaadserie Elementary

Geschreven door Pieter Jongsma

In de nieuwe afleveringen van Elementary lossen Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en dokter Joan Watson (Lucy Liu) opnieuw mysterieuze moordzaken op.

Elementary is vanaf 11 september elke donderdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Nieuwe afleveringen
Elementary gaat verder bij aflevering 33, waarin speciaal agent Holmes met behulp van dokter Joan Watson uitzoekt of de dood van een jonge vrouw moord of zelfmoord is. In de nieuwe afleveringen krijgt het duo zaak na zaak voor de kiezen, de een nog mysterieuzer dan de ander. Zo komen ze in aanraking met de maffia en onderzoeken ze het plotselinge overlijden van een ballerina tijdens een repetitie. Daarnaast moeten ze samen in de rechtbank vechten om hun positie bij het New York Police Department.

Elementary is een moderne bewerking van de zaken van Sherlock Holmes. In de serie
kruipt Jonny Lee Miller (bekend van onder andere Eli Stone en Dexter) in de huid van de geniale agent Sherlock Holmes. Hij vlucht nadat hij afgekickt is naar New York om daar aan de slag te gaan als speciaal adviseur van de recherche. Zijn rijke vader heeft voormalig chirurg Joan Watson (Lucy Liu) ingehuurd om erop te letten dat Holmes op het juiste pad blijft. Holmes kan de medische kennis van Watson goed gebruiken en samen vormen ze een onverslaanbaar team dat elke week moordzaken oplost.

Elementary
Elementary vanaf donderdag 11 september om 20.30 uur bij SBS6