SBS6 met nieuwe misdaadserie De Jacht

SBS6 met nieuwe misdaadserie De Jacht

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 komt eind mei met de nieuwe misdaadserie De Jacht, met Fedja van Huet en Loes Haverkort in de hoofdrol. Rechercheur Lea Smid, gespeeld door Loes Haverkort, maakt samen met ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf, gespeeld door Fedja van Huêt, jacht op seriemoordenaars.

De Jacht begint als in het bos het lijk wordt gevonden van een jonge vrouw. De zaak wordt toegewezen aan de doortastende, jonge rechercheur Lea Smid. De vreemde houding waarin de jonge vrouw ligt, maakt dat de rechercheur ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf inschakelt.

Lea Smid en Thomas de Wolf blijken een sterk duo, waarvan de methoden en de aanpak nogal eens afwijken van het normale politieonderzoek. De eerste twee afleveringen van de nieuwe misdaadserie De Jacht gingen afgelopen najaar al in voorpremière tijdens het Nederlands Film Festival.

De Jacht is een Nederlandse remake van de succesvolle Deense serie Den som dræber (Those who kill). Naast Van Huêt en Haverkort spelen ook Mark Rietman, Nasrdin Dchar, Sallie Harmsen en Maria Kraakman een rol in de nieuwe misdaadserie. De regie van De Jacht is in handen van Will Koopman.

De Jacht is vanaf maandag 23 mei, met dubbele afleveringen, om 20:30 uur bij SBS6.

Bekijk De Jacht op TVblik.nl/de-jacht