Opmerkelijke wending in ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’

Opmerkelijke wending in ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’

Geschreven door Pieter Jongsma

In een nieuwe uitzending van het RTL 4-programma ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ op dinsdag 9 september slaat John Williams steil achterover van het verhaal van Maurice en Nicole. Beiden zijn pas 24 en 28 jaar, maar begeven zich al jarenlang in torenhoge schulden.

Deurwaarders lopen af en aan, waarbij Nicole haar best doet, maar vriend Maurice er een potje van maakt. Hij heeft geen besef van de ernst van de situatie.

Zou John hem dit kunnen laten inzien? Samen met financieel expert Annemarie van Gaal proberen zij om het koppel weer een toekomst te geven. Annemarie neemt de broodnodige adviezen voor haar rekening en John regelt onder andere een baan voor Maurice. Echter blijkt dit compleet anders uit te pakken, want op het moment dat John net de deur achter zich heeft dichtgetrokken, blijkt dat Maurice niet is komen opdagen bij zijn nieuwe baan. Sterker nog, niemand kan hem bereiken, dagenlang niet. John reist opnieuw af en komt verhaal halen. Hij doet nog een allerlaatste poging om het jonge koppel te redden...
Video
dinsdag 9 september tussen 21.30 uur en 22.30 uur