Jan Paparazzi aan de slag bij Sterren.nl Radio

Jan Paparazzi aan de slag bij Sterren.nl Radio

Geschreven door Pieter Jongsma

Tijdens Buma NL, de conferentie voor de Hollandse muziek, presenteerde Daniel Dekker vandaag de nieuwste aanwinst in het team van Sterren.nl Radio.

Vanaf maandag 22 september is diskjockey Jan Paparazzi dagelijks te horen op het radiostation met louter hits van eigen bodem.

Dekker verwelkomde Jan Paparazzi op de Parade in ’s Hertogenbosch, waar vandaan Sterren.nl Radio de hele dag live uitzendt tijdens Buma NL. Paparazzi, vooral bekend als sidekick in de radio- en tv-programma’s van Robert Jensen, is zeer verheugd met de aansluiting bij het team: “Al jarenlang hou ik me bezig met Nederlandstalige muziek. Ik ben dan ook blij en trots dat ik vanaf heden mijn steentje kan bijdragen aan de verdere uitbouw van Sterren.nl Radio. De Nederlandse sterren verdienen een professioneel podium.”

Jan Paparazzi (51) is al ruim 20 jaar werkzaam in de entertainmentwereld. Eerder werkte hij bij de radiozenders Holland FM, Yorin FM, Radio Veronica, Noordzee FM en RadioNL. En natuurlijk is hij bekend van het tv-programma Jensen!, waar hij op de bank zat met zijn onafscheidelijke rode strik.

Jan Paparazzi is nu vanaf maandag 22 september iedere werkdag te beluisteren tussen 09.00 en 11.00 uur op Sterren.nl Radio. Daniel Dekker: “Wij zijn blij met de komst van Jan Paparazzi, waarmee we weer iemand in huis halen met een grote voorliefde voor én kennis van Nederlandstalige muziek”.

Sterren.nl is het toonaangevende platform van AVROTROS, gericht op Nederlandse muziek en (gevestigde en aankomende) artiesten in het populaire en volkse genre. Naast de uitgebreide internetportal bestaat dit platform uit het digitale radiostation Sterren.nl Radio én zendtijd op NPO1. Op Sterren.nl Radio hoor je 24 uur per dag de beste hits van eigen bodem. Sterren.nl heeft als bewaker van de schatkamer van de Nederlandse muziek de missie om een belangrijk en populair onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur, namelijk Nederlandstalige muziek, uit te lichten, te archiveren en te promoten.