Nieuw seizoen met vernieuwd Bingospel in ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bij RTL 4

Nieuw seizoen met vernieuwd Bingospel in ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is terug van weg geweest. Vanaf zondag 28 september is presentatrice Linda de Mol klaar om met de deelnemers van de Postcode Loterij op zoek te gaan naar de miljoenen.

Na een zenuwslopende afvalrace mag één gelukkige kandidaat het gouden kofferspel spelen met kans op het winnen van een bedrag tot wel vijf miljoen euro. Ook thuis wordt de zondagavond nog leuker en spannender door het vernieuwde Bingospel waar iedereen aan mee kan doen.

Tijdens ‘Miljoenenjacht’ kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Elk bingogetal dat tijdens Miljoenenjacht verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun bingokaart. Degene die met de loterij meespeelt en als eerste een volle bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Winston Gerschtanowitz bezoekt iedere zondagavond de winnaars van de bingo met een bedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro!

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ wordt geproduceerd door Endemol Nederland.
wekelijks, vanaf zondag 28 september, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4.