Nieuw seizoen ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met nog meer prijzen

Nieuw seizoen ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met nog meer prijzen

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf zondag 15 maart regent het nog meer prijzen tijdens het nieuwe seizoen van het spannende spelprogramma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Naast het zenuwslopende Gouden Koffer-spel, waarbij deelnemers kans maken op maar liefst 5 miljoen euro, worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt.

Zo maken deelnemers van de Postcode Loterij kans op een BMW, een Postcode Loterij Fiets, een geldbedrag van1000 euro of een van de andere duizenden extra prijzen. De spelshow, die vorig seizoen een kijkcijferrecord haalde met maar liefst 2,4 miljoen kijkers, wordt gepresenteerd door Linda de Mol.

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanuit huis meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Elk bingogetal dat tijdens ‘Miljoenenjacht’ verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die met de Postcode Loterij meespeelt en als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Daarnaast kan iedereen tijdens ‘Miljoenenjacht’, voordat Postcode Loterij Bingo begint, op postcodeloterijbingo.nl een vragenspel spelen en daarmee kans maken op een studioplek voor ‘Miljoenenjacht’.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ worden geproduceerd door Endemol Nederland.
RTL 4, wekelijks vanaf zondag 15 maart tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Bekijk Postcode Loterij Miljoenenjacht op TVblik.nl/postcode-loterij-miljoenenjacht