GTST verwelkomt Peter Faber!

GTST verwelkomt Peter Faber!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Deze week krijgt Meerdijk bezoek van een nieuw personage. Acteur Peter Faber zal vanaf dinsdag te zien zijn in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). De acteur zal de rol van de zakenman Veltman gaan spelen.

De komst van Veltman zal voor veel inwoners een belangrijke gebeurtenis zijn. Momenteel zit Ludo Sanders in zwaar weer. Hij wordt gechanteerd door informatie over het bedrijf van Veltman. Ludo wil maar één ding, de samenwerking ontbinden.

Veltman komt er al snel achter dat iemand probeert om Ludo te chanteren. Hierop onderneemt hij op geheel eigen wijze actie. Dit zorgt bij Ludo voor veel irritaties en frustraties.

Nadat de kijker eerder Willeke van Ammelrooy in de rol van Paula Muller (de pleegmoeder van Vincent) zag, is het nu tijd voor Peter Faber om een rol in de populaire soap te gaan spelen. Of het gaat om een vaste rol of een gast rol is nog onduidelijk.

De acteur is niet geheel onbekend met soaps. In 2001 was Peter Faber ook te zien in een andere Nederlandse soap, Onderweg naar morgen. Verder is hij ook veel te zien geweest is diverse films, zoals Soldaat van Oranje (1977). Nu is het tijd om zijn biografie verder te ontwikkelen door een rol in GTST.

Het beloven spannende weken te worden voor meerdere inwoners van Meerdijk. De komt van Veltman zal voor veel vragen gaan zorgen. Of die ook daadwerkelijk beantwoord gaan worden, zal moeten blijken.

Goede Tijden Slechte Tijden is elke werkdag te zien om 20.00 uur natuurlijk bij RTL 4.