Meerdijk verwelkomt Moïse Trustfull

Meerdijk verwelkomt Moïse Trustfull

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) krijgt een nieuwe inwoonster. Moïse Trustfull zal vanaf 3 maart te zien zijn als Celia van Dam. De achttien jarige Moïse is de dochter van Quinty, die bekend is van Koffietijd en RTL Live. Het personage duikt voor het eerste op in hotel de Rozenboom. Haar eerste scene zal zijn met Rover (Buddy Vedder) en Laura (Jette van der Meij).

De jonge Celia wil graag een eigen hotel openen. Hierbij kan zij veel leren van Laura. Ook Rover doet het nodig om indruk te maken op Celia. Maar wat verder opvallend was aan de scene, was Martine Hafkamp (Inge Iepenburg). Volgens Laura zou er een gast vanuit het buitenland aankomen om voor onbepaalde tijd een verdieping af te huren... deze gast is dus niemand minder dan Martine. 

Dat Martine terug zou komen was al bekend. Maar nu blijkt het dus dat Martine voor een langere periode in Meerdijk te zien zal zijn. Alleen keert Martine echter niet terug. Zij zal samen met haar dochter Sjors (Inge Schrama) terugkeren. Sjors verliet Meerdijk om naar haar zusje Wiet (Pip Pellens) in Rusland te gaan. Zij wist toen nog niet dat haar moeder daar ook was.

Met de komst van Moïse wordt de cast van GTST weer wat opgevuld. Onlangs verlieten Aysen (Dilan Yurdakul) en Thijs (Miro Kloosterman) de soapserie van RTL 4 al. Het personage Thijs zal dan ook niet terugkeren. Of Aysen wel terugkeert is nog niet helemaal duidelijk. Ook lijkt Sjoerd (Guido Spek) tijdelijk uit Meerdijk te zijn vertrokken. Sjoerd wil achter Thijs aan gaan om het dochtertje van Rikki (Robin Martens) terug te halen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Foto: Screenshot RTL 4