Meerdijk verwelkomt Juvat Westendorp

Meerdijk verwelkomt Juvat Westendorp

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden krijgt een nieuwe inwoner. Acteur en danser, Juvat Westendorp krijgt een (gast)rol in de soapserie. Hij zal de rol gaan vertolken van Ardill, het broertje van Aysen Badar (Dilan Yurdakul). De komst van Ardill zal veel stof doen opwaaien.

De kijker heeft altijd gedacht dat Aysen maar één zus had, Nuran (Toprak Yalçiner), maar dat blijkt dus niet het geval. Spannende tijden breken wederom aan, de band tussen Aysen en Ardill is alles behalve goed. Aysen wil haar broer zoveel mogelijk op afstand houden, de vraag is alleen waarom zij dit doet?

Een nieuw familiegeheim van de familie Badar, zal de verhaallijnen in Meerdijk op scherp gaan zetten. Wat bekend gemaakt is, is dat Ardill een grote rol gaat spelen voor een aantal vrouwelijke hoofdrolspelers van de soap. Wie dit gaan zijn, is nog niet bekend. 

Hoelang Juvat in de soapserie te zien zal zijn, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal het gaan om een tijdelijke rol, maar het kan ook uitgroeien tot een vaste rol. De kijker kan Juvat kennen van zijn deelname aan het RTL 5 dansprogramma, So You Think You Can Dance.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Goede Tijden Slechte Tijden terug via TV Blik.