Nieuwe spin-off NCIS New Orleans dit najaar bij SBS6

Nieuwe spin-off NCIS New Orleans dit najaar bij SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 komt dit najaar met de nieuwe spin-off van de succesvolle misdaadserie NCIS: NCIS New Orleans. De spin-off van NCIS is vanaf 18 november om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Over de nieuwe serie NCIS New Orleans laat SBS6 weten, “In de serie onderzoekt het NCIS team van de stad New Orleans onder leiding van Special Agent Dwayne Pride misdaden die verband houden met de marine. Van brute moorden op mariniers, tot spionage op militair domein en van drugsdeals tot verkrachting.”

Veder zegt SBS6 over de serie, “De ruige Special Agent Christopher LaSalle en de charmismatische Special Agent Meredith Brody staan Dwayne Pride bij tijdens het ontrafelen van de mysteries. De met Emmy’s en Golden Globes bekroonde acteur Scott Bakula vertolkt de rol van Special Agent Dwayne Pride. Andere rollen worden gespeeld door Lucas Black, Zoe McLellan CCH Pounder.”

Met NCIS New Orleans breidt SBS6 de dinsdagavond uit. In NCIS onderzoekt een groep speciale agenten in dienst van de Naval Criminal Investigative Service misdrijven die binnen de Amerikaanse marine worden gepleegd. Special Agent Leroy Jethro Gibbs, gespeeld door Mark Harmon, leidt in de originele serie de elite-eenheid in Washington. Samen met zijn teamleden probeert hij elke zaak tot een goed einde te brengen, waarbij een onorthodoxe werkwijze niet wordt geschuwd. In NCIS Los Angeles leidt Special Agent G. Callen, gespeeld door Chris O’Donnell, de undercoveroperaties.