2,3 miljoen mensen zien Flikken Maastricht Ring winnen

2,3 miljoen mensen zien Flikken Maastricht Ring winnen

Geschreven door Daniël Schalk

2.251.000 mensen zagen gisteravond hoe Flikken Maastricht de Gouden Televizier-Ring won. Angela Schijf en Victor Reinier namen in Koninklijk Theater Carré de Televizier-Ring in ontvangt. Het 49ste Gouden Televizier-Ring Gala is het beste bekeken Gala in jaren. Vorig jaar keken er 1,7 miljoen mensen, in 2012 waren dat er 1,8 miljoen en in 2011 keken er  1.7 miljoen mensen naar het Gala.

Niet alleen het Gouden Televizier-Ring Gala was een succes. Naar de nabeschouwing van het Gala met Art Rooijakkers keken 930.000 mensen.

Veel mensen bleven na het Televizier-Ring Gala nog even hangen voor het programma In De Ban Van Het Ring Gala. Ook schakelde veel mensen over naar RTL Late Night waar Zilveren Televizier-Ster winnaar Humberto Tan groots werd onthaald onder luid gejuich van het publiek en met knallende champagnekurken. RTL Late Night trok gisteravond 1.043.000 kijkers.

Syndroom greep tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala net naast de Ring maar het programma, dat tegenover het Gala werd uitgezonden, scoorde wel. Johnny de Mol trok gisteravond 1.222.000 kijkers. RTL wist met hun vele stemoproepen in beeld de vele kijkers niet te overtuigen om te stemmen want Syndroom greep net naast de Ring. Geer en Goor trokken tegenover het Televizier-Ring Gala 1.342.000 op RTL4.