SBS 6 start met liefdessoap Is This Love

SBS 6 start met liefdessoap Is This Love

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanavond start voor zes singles de zoektocht naar de ware liefde als zij de villa van de real life liefdessoap Is this love? betreden. De karakters lopen uiteen van een ladykiller tot de ideale schoondochter, maar allemaal hebben ze één doel: het vinden van echte liefde.

Maak kennis met Ron, Sharon, Will, Alexander, Lisette en Francis. De singles zijn online te bekijken via sbs6.nl/isthislove en vanaf maandag 20 oktober in Is this love? te zien bij SBS6.

Interesse?
Vanaf nu kan iedereen de singles bekijken via sbs6.nl/isthislove en binnenkort kan dit ook via de Is this love?-app. Hier kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een date met een van de singles in de villa. Naast de dagelijkse uitzending om 20.00 uur zijn de singles ook via de gratis app 24/7 live online te volgen.

Is this love?
In de luxe setting van de villa kunnen de singles zich in alle rust overgeven aan de zoektocht naar de ware liefde. Ondertussen kan heel vrijgezel Nederland de singles via het programma en een speciale app leren kennen en zich direct aanmelden om een van hen in het huis te ontmoeten. De rest van Nederland leeft mee hoe de singles in de villa zich voorbereiden op de dates, hoe de eerste ontmoetingen verlopen en of de dates uitmonden in ware liefde.

Is this love? is vanaf vanavond (20 oktober) om 20.00 uur te zien bij SBS6.