Zes singles op zoek naar ware liefde in nieuwe real life liefdessoap Is this love? bij SBS6

Zes singles op zoek naar ware liefde in nieuwe real life liefdessoap Is this love? bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Binnenkort start voor zes singles de zoektocht naar de ware liefde als zij de villa van de real life liefdessoap Is this love? betreden. De karakters lopen uiteen van een ladykiller tot de ideale schoondochter, maar allemaal hebben ze één doel: het vinden van echte liefde. Maak kennis met Ron, Sharon, Will, Alexander, Lisette en Francis.

De singles zijn online te bekijken via sbs6.nl/isthislove en vanaf maandag 20 oktober in Is this love? te zien bij SBS6.

De single mannen
Ron komt uit Lutjebroek en heeft nog nooit een serieuze relatie gehad. Na 26 jaar vindt hij het tijd worden om zich te settelen met een leuke Nederlandse meid, die hij mee kan nemen naar de plaatselijke kermis. Will is een echte flapuit en een ongeleid projectiel. Deze knappe man van 25 jaar krijgt genoeg aandacht van vrouwen, maar ondanks alle verleidingen en avontuurtjes is hij op zoek naar die ene ware liefde. Hij wil een vrouw waar hij alles mee kan delen, maar ze moet ook van een goeie grap houden en niet vies zijn van spannende activiteiten. De 41-jarige Alexander is de ware nog niet tegengekomen en hoopt deze te vinden onder de kijkers thuis. Wie een relatie aangaat met de zachtaardige Alexander krijgt zijn hond erbij. “Als een vrouw mijn hond niet leuk vindt, is dat een dealbreaker.”

De single vrouwen
Lisette is de ideale schoondochter. Deze frisse 31-jarige verschijning uit Utrecht is slim, spontaan en heeft al veel van de wereld gezien. Lisette is op zoek naar een man die kan genieten van het hier en nu. Zij wil nog niet teveel bezig zijn met de toekomst. De 46-jarige Francis komt uit Rotterdam en is een echte flirt. Achter deze stoere vrouw die mannen nogal eens intimideert, gaat een gevoelig karakter schuil. Francis zoekt een stoere vent, die eerlijk, gezellig en vooral betrouwbaar is. Sharon van 26 jaar houdt haar ogen in de villa open voor een man die net als zij ambitieus is en een doel heeft. Het liefst wil ze een leuke, zorgzame en ambitieuze man die ook nog eens op Bradley Cooper lijkt.

Interesse?
Vanaf nu kan iedereen de singles bekijken via sbs6.nl/isthislove en binnenkort kan dit ook via de Is this love?-app. Hier kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een date met een van de singles in de villa. Naast de dagelijkse uitzending om 20.00 uur zijn de singles ook via de gratis app 24/7 live online te volgen.

Is this love?
In de luxe setting van de villa kunnen de singles zich in alle rust overgeven aan de zoektocht naar de ware liefde. Ondertussen kan heel vrijgezel Nederland de singles via het programma en een speciale app leren kennen en zich direct aanmelden om een van hen in het huis te ontmoeten. De rest van Nederland leeft mee hoe de singles in de villa zich voorbereiden op de dates, hoe de eerste ontmoetingen verlopen en of de dates uitmonden in ware liefde.

Is this love?
Is this love? is vanaf 20 oktober om 20.00 uur te zien bij SBS6.