SBS 6 trots op kijkcijfers Vliegende Hollanders

SBS 6 trots op kijkcijfers Vliegende Hollanders

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Hoewel De Telegraaf en De Volkskrant vel reageren op de nieuwe SBS6 Show: Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans is SBS 6 toch zeer tevreden met de kijkcijfers van de tv-show. Dat zegt zenderbaas Remko van Westerloo maandag in het AD. Er keken vrijdag 1,1 miljoen mensen naar het programma. “Hoewel we uiteindelijk vlak achter Everybody Dance Now zijn geëindigd, zijn we er trots op dat SBS eindelijk weer eens meer dan een miljoen kijkers heeft getrokken“, zo laat hij weten.

De nieuwe SBS 6 show die uitgezonden word op de Vrijdag avond, zijn er helaas maar 3 afleveringen van.
SBS 6 had eerder op de zaterdagavond een succes met Sterren springen op zaterdag, Waar BN'ers schoonspringen. Gemiddeld keken er  ruim 1,5 miljoen Nederlanders naar de SBS6 show.

Everybody Dance Now op RTL 4 was de opponent van SBS 6 in de dans of schans-oorlog. Naar de dansshow met Chantal Janzen keken 1,4 miljoen mensen.

De grote winnaar op prime time was vrijdag overigens de start van een nieuwe serie Flikken Maastricht, waar 1,7 miljoen mensen op afstemden.

Vorig jaar pakte SBS 6 vier weken lang goud met schoonspringende BN’ers. Gemiddeld keken er 1,5 miljoen mensen naar Sterren Springen op Zaterdag.