SBS 6 trots op Vliegende Hollanders

SBS 6 trots op Vliegende Hollanders

Geschreven door Pieter Jongsma

Afgelopen vrijdag keken op het hoogtepunt van de uitzending 1.2 miljoen kijkers naar de eerste Vliegende Hollanders. Aanstaande vrijdag is het de beurt aan Lange Frans, Koert-Jan, Geert, Dean, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An om de schans te trotseren. Welke sterren zich bij finalisten Chimène, Keizer, Bibi en Jody voegen is vrijdag 1 maart vanaf 20.30 te zien op SBS6.

Het programma dat in Nederland veel publiciteit oplevert is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Producent MasMedia reageert: “We zijn zeer verheugd met de buitenlandse interesse voor het programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans.” Ook SBS6 is tevreden met de cijfers van afgelopen vrijdag. “We zijn blij met dit zeer vrolijke en verrassende programma en kijken uit naar de spectaculaire tweede aflevering aanstaande vrijdag en natuurlijk de finale op 8 maart”, aldus Remko van Westerloo, directeur televisie SBS Broadcasting.

Tijdens de uitzending kan op het tweede scherm via sbs6.nl/plus worden geraden of de sterren voor de 15, 30 of 70 meter schans kiezen. Ook is op sbs.nl/vliegendehollanders extra beeldmateriaal beschikbaar van de trainingen voorafgaand aan de sprongen.

Ook Shownieuws, die exclusief backstage-toegang had tot de opnames, besteedt extra aandacht aan het programma. In de late uitzending zullen de reacties van de BN’ers te zien zijn na de eerste sprongen.

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans wordt geproduceerd door MasMedia

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans
Vanaf vrijdag 22 februari om 20.30 uur bij SBS 6