1.8 miljoen kijkers voor terugkeer van Nick in GTST!

1.8 miljoen kijkers voor terugkeer van Nick in GTST!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) wist maandagavond 1.857.000 kijkers aan de buis gekluisterd te houden. De grote ontknoping was eindelijk daar, wie chanteert Ludo Sanders (Erik de Vogel) zo erg? Wie haat hem zo, dat hij het leven van Ludo en zijn familie in ernstig gevaar bracht? De ruim 1.8 miljoen kijkers zien dat het Nick Sanders (Christophe Haddad) is. De zoon van Ludo blijkt overal achter te zitten. Hij is de opdracht gever geweest van zakenman Veltman (Peter Faber).

Ludo schrikt op als hij oog in oog met zijn zoon Nick staat. Ludo weet niet beter dan dat Nick is omgekomen bij een explosie in zijn paardenstal. Maar dat bleek toch anders. Nick overleefde de explosie om met een valse identiteit te vertrekken uit Meerdijk. Nu is hij terug om wraak te nemen op zijn familie.

Door de 1.8 miljoen kijkers staat de aflevering van maandagavond op de tweede plek in de kijkcijfer top 25. De top drie bestaat verder uit, NOS Journaal 20.00 uur  op de eerste plek met  2.379.000 kijkers en Radar op de derde plek met 1.831.000 kijkers.

Op de Facebook pagina van Showbizznetwork stond kortetijd een poll. In de poll werd gevraagd naar de mening van de kijkers. Wie keert er terug in GTST? De antwoorden bestonden uit Nick Sanders en Martine Hafkamp (Inge Ipenburg). De kijkers hadden een duidelijke mening over wie er terug zou keren. Ook op social media werd de terugkeer van Nick volop besproken.

Ruim 60 % van de stemmen ging naar Nick Sanders. De meerderheid dacht dus daadwerkelijk dat Nick terug zou keren in de soapserie. De overige 40 % gingen naar Martine Hafkamp (foto). Ook haar naam werd veel genoemd op social media. Helaas gaf Inge Ipenburg in een interview al toe geen zin te hebben in een comeback in GTST,

De spanning bereikt een nieuw hoogtepunt. Nu Nick terug is, vallen langzaam alle puzzelstukjes op zijn plaats. Hoe heeft alles zo uit de hand kunnen lopen? Ludo zal zeker alles op alles zetten op achter de waarheid te komen. De eerste prioriteit die Ludo nu heeft is het zoeken naar Lucas (Ferry Doedens).

Goede Tijden Slechte Tijden is elke werkdag rond 20.00 uur te zijn bij RTL 4.