Peter Faber verlaat GTST?!

Peter Faber verlaat GTST?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

De tijd van Peter Faber in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) lijkt alweer voorbij. De rol van Veltman bleek een korte gastrol te zijn. Zakenman Veltman bleek een groot gevaar te zijn voor Ludo Sanders (Erik de Vogel). Het leek erop alsof Veltman Ludo te slim af wist te zijn. Door zijn chantage plannen zette hij Ludo schaakmat.

Ook werkte Veltman samen met een onbekend persoon. Dit werd duidelijk in de 5000ste aflevering van GTST. Het was een kort avontuur voor Faber in de Nederlandse soap. Zijn rol zal nog lang naleven in Meerdijk.

Ludo vindt Veltman op zijn werkkamer. Eerst is nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is, maar dan ziet Ludo al snel dat Veltman niet meer in leven is. Hij lijkt te zijn vermoord. Wie zit achter deze moord? De onbekende persoon? 

Sinds de 5000ste aflevering van GTST is de spanning compleet terug. De moord op Veltman zorgt voor nieuwe spanningen, vooral bij de familie Sanders. De dochter van Ludo, Nina (Marly van der Velden) ligt in een diepe coma, Lucas (Ferry Doedens) is ontvoerd door onbekenden en Janine (Caroline de Bruijn) weet zich geen raad meer.

Peter Faber heeft zichzelf zeker bewezen als acteur. Zijn rol als zakenman Veltman heeft hij prima gedaan. In de korte tijd waarop hij in GTST te zien was, heeft hij laten zien wat acteren is.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien natuurlijk bij RTL 4.