Nicolas Ruis naar Radio 10

Nicolas Ruis naar Radio 10

Geschreven door Pieter Jongsma

Nicolas Ruis komt naar Radio 10. Hij is per 2 februari te horen naast Tim Klijn als sidekick in de nieuwe ochtendshow van Radio 10.

Nicolas Ruis is al jaren een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Hij was jaren nieuwslezer bij het ANP en op dit moment is hij te horen in de ochtend bij Q-Music.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “We zijn heel blij met de komst van Nicolas in het team van Tim Klijn. Nicolas is de ideale persoon naast Tim om de dag met een lekker gevoel te beginnen. ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10 wordt hét feel good ochtendprogramma van Nederland.”

Nicolas Ruis: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, na acht jaar nieuwslezen is dit een enorme nieuwe stap. Ik kijk er naar uit om samen met Tim een geweldige ochtendshow neer te zetten en kan niet wachten tot het 2 februari is.”

Tim Klijn & Nicolas Ruis zijn vanaf maandag 2 februari te horen in ‘Tim In de Morgen’ in de ochtend van Radio 10. Rob van Someren is met het programma Somertijd te horen in de middag van Radio 10 vanaf maandag 12 januari.