Eerste seizoen Boer zoekt Vrouw op NPO Best

Eerste seizoen Boer zoekt Vrouw op NPO Best

Geschreven door Pieter Jongsma

Dit jaar viert de populairste datingshow van de Nederlandse televisie, Boer zoekt Vrouw, zijn tiende verjaardag. Al een decennium lang gaat Yvon Jaspers met tassen vol brieven langs de Nederlandse boeren die hopen via het tv-programma de liefde te vinden.

Maar hoe is het ook alweer allemaal begonnen? Vanaf zondag 21 december, direct na de uitzending 10 jaar Boer zoekt Vrouw op NPO 1, wordt op de themazender NPO Best het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw uitgezonden.

Volg nog eens melkvee- en schapenhouder Teus, die met 272 brieven toen de populairste vrijgezel was. Zat zijn ware liefde tussen alle brieven? Bekijk de ontwikkelingen op de melkvee boerderij van Peter. Toonde hij genoeg interesse in zijn vrouwen? En heeft de bescheiden Joris genoeg brieven om bij de vijf boeren te horen die op tv worden gevolgd?

NPO Best brengt het begin van het succes terug op televisie. Volg de vijf boeren op zoek naar geluk die vaak nog erg weinig ervaring hebben in de liefde. Van de voorstelronde tot de citytrip met de uiteindelijke keuze. Tien verschillende boeren, maar over één ding zijn ze het eens: het wordt een stuk leuker met een vrouw over de vloer. NPO Best programmeert vanaf 21 december iedere zondag om 21.20 uur dubbele afleveringen van het eerste seizoen.

De specials 10 jaar Boer zoekt Vrouw zijn op 21 en 28 december op NPO 1 te zien. Het vervolg van de nieuwe serie start op zondag 4 januari 2015 om 20.20 uur op NPO 1.

Bekijk Boer Zoekt Vrouw op TVblik.nl/boer-zoekt-vrouw