Boeren maken zich bekend in voorstelaflevering Boer Zoekt Vrouw
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Boeren maken zich bekend in voorstelaflevering Boer Zoekt Vrouw

Geschreven door Daniël Schalk

Yvon Jaspers stelt vanavond de boeren voor die in het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Uit 466 aanmeldingen zijn tien boeren geselecteerd die in de 12de seizoen van Boer Zoekt Vrouw de liefde hopen te vinden. Na vanavond kunnen kijkers brieven gaan sturen.

“Ook al maken we al zeventien jaar Boer Zoekt vrouw, steeds als ik voor de eerste keer de boeren ontmoet, is het super spannend. Ze gaan een enorm kwetsbaar avontuur aan, geven zich bloot, laten zien wie ze zijn”, zegt Yvon. “Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er in de komende maanden gaat gebeuren.”

Fans moesten lang wachten op een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Door corona kon het programma niet worden gemaakt. “Van elk programma maken we een analyse: hoe gaan we dat coronaproof aanpakken. Alleen Boer Zoekt Vrouw hebben we uit het schema gehaald”, zei NPO-baas Frans Klein in februari.

De voorstelaflevering van Boer Zoekt Vrouw is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1. Wil jij niks missen over Boer Zoekt Vrouw? Word dan lid van onze Boer Zoekt Vrouw-groep op Facebook!