BN'ers 'met de billen bloot' in nieuw jongerenprogramma bij AVROTROS

BN'ers 'met de billen bloot' in nieuw jongerenprogramma bij AVROTROS

Geschreven door Pieter Jongsma

Wanneer heb jij voor het laatst gehuild? Hoe versier jij een meisje? Waar word je verlegen van? Hoe was jouw eerste keer?

Hoe ziet jouw geluksonderbroek eruit? Wat zouden Ruud Feltkamp, Glennis Grace, André Hazes jr., Géza Weisz, Kim-Lian van der Meij, Ralf Mackenbach, Yes-R, Nils Käller (MainStreet), Dioni Jurado (B-Brave), Britt Scholte (Brugklas), Marly van der Velden en Andy van der Meijde hierop antwoorden? Dat is vanaf zaterdag 10 januari te zien in Met de Billen Bloot van AVROTROS op NPO Zapp.

Met de Billen Bloot is een spannend spelprogramma waarin kinderen en jongeren een Nederlandse ster het hemd van het lijf mogen vragen, vragen die volwassenen ze nooit zouden durven stellen. Dit alles in de strijd om een ontmoeting met die ster. Maar ze winnen die ontmoeting niet zomaar, daar moeten ze natuurlijk wel wat voor doen. Want wie zijn idool het beste kan inschatten maakt kans om oog in oog te staan met zijn of haar idool.

De ster bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw, de kandidaten op de begane grond. Om boven te komen, moeten zij gebruikmaken van drie liften. Elke lift staat voor een antwoordmogelijkheid: A, B of C. Elk goed antwoord brengt de lift en daarmee de kandidaten in die lift een etage hoger. De overgebleven kandidaten die na 8 vragen bijna de hoogste etage bereikt hebben, krijgen een finalevraag. Wie deze vraag het best beantwoordt, mag met de lift naar de bovenste etage waar zijn of haar idool staat te wachten!

Een ontmoeting om van te dromen, want de winnaar mag zijn of haar idool bombarderen met stoute en spannende vragen. Voor de winnaar gaat de ster compleet Met de Billen Bloot.