Ewout Genemans legt verborgen werelden bloot

Ewout Genemans legt verborgen werelden bloot

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Ewout Genemans is vanaf vanavond terug met een nieuw programma waarin hij verborgen werelden bloot legt. Zo ontrafelt hij in Ewout & de duistere geheimen van gokstad Las Vegas.

Daarnaast toont hij de keerzijde van een Koreaanse-popcarrière, bezoekt hij de eerste kliniek ter wereld waar mensen met een gameverslaving worden behandeld en loopt hij mee met de moordpolitie in Rio de Janeiro. Wekelijks legt hij diverse problemen bloot, waarbij de verbeelding niet blijkt te kloppen met de schokkende realiteit.

In de eerste aflevering reist Ewout af naar Sin City Las Vegas. Jaarlijks bezoeken 40 miljoen toeristen deze legendarische gok- en feeststad. Maar achter de beroemde Strip, waar alle grote casino's, felle neonreclames en luxe hotels te vinden zijn, schuilt ook een duistere kant.

Verder ontrafelt Ewout het geheim dat Sin City het hardst probeert te verbergen: het schrikbarend hoge aantal zelfmoorden, vooral in motels. Ewout bezoekt een motelkamer van iemand voor wie Las Vegas letterlijk het eindstation is geweest.

Ewout & vanaf dinsdag 9 april om 20.30 uur bij RTL5.

Foto: RTL