Henny Huisman: 'Er moest iemand op 1 staan'

Henny Huisman: 'Er moest iemand op 1 staan'

Geschreven door Daniël Schalk

Henny Huisman heeft woensdagochtend gereageerd op het interview dat wij van Showbizznetwork hadden met Sylvana Simons. Henny noemde Sylvana 'saai' in het BNN-programma Ranking The Stars. In het interview liet Sylvana weten geen contact meer met Henny te hebben gehad na de uitzending van Ranking The Stars.

Op Twitter laat Henny vandaag aan Sylvana weten: "Er moest iemand op 1 staan, ik dacht ik doe jou want jij kan er wel tegen, je bent super!"

Sylvana reageerde later op de Tweet van Henny Huisman: "Wederzijds respect van mij, Henny! Ken je me toch beter dan ik dacht! Laat ze maar lullen!" Henny's Twitter-volgers zijn het met de Tweet van Henny eens. Iemand reageert op Henny's Tweet: "Zo is dat Henny, Sylvana is inderdaad super!"

In het interview met Showbizznetwork zei Sylvana: "Dit soort akkefietsjes is 'al in the game' als je meedoet aan Ranking The Stars''. Sylvana verbaasde het wel dat Henny haar 'saai' noemde. "Er bestaan vele vooroordelen over mij, maar ‘saai’ had ik nog nooit gehoord.” Ze sloot het interview met Showbizznetwork af met de woorden: ''Het zij hem vergeven...''

Lees het volledige interview met Sylvana Simons over de uitspraken van Henny Huisman.