Henny Huisman maakt geen vrienden in Ranking The Stars

Henny Huisman maakt geen vrienden in Ranking The Stars

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Henny Huisman krijgt een rol in Ranking The Stars. In het BNN programma neemt Henny deel uit van de tien sterren die meedoen aan een speciale nieuwjaarseditie. In Ranking The Stars: The After Party nemen de tien sterren elkaar en ook zichzelf niet al te serieus, of toch wel?

Een vrij opvallende deelnemer is toch wel Henny Huisman. De presentator maakte dit televisie seizoen zijn comeback bij SBS6. Als ''mede'' presentator mocht Henny Surprise Surprise presenteren. In de media bracht Henny al snel naar buiten niet echt fan te zijn van Do, de presentatrice.

In de aflevering, die op 1 januari 2015, te zien zal zijn maakt Henny geen vrienden. Vooral Sylvana Simons moet het ontzien. Henny zegt namelijk over Sylvana '' lijkt me enorm saai''. Wat de reactie van Sylvana hierop zal zijn, zal tijdens de uitzending snel duidelijk worden.

Presentator van Ranking The Stars, Paul de Leeuw vindt het allemaal maar wat leuk. Hij vraagt zelfs aan Henny of hij volgend jaar weer mee wil doen! Henny kan wel eens de verrassing worden van deze speciale aflevering van Ranking The Stars.

Henny geeft openlijk toe ''ik doe alleen leuk als de camera's draaien''. Of dit ook werkelijk zo is, zal collega Kim-Lian van der Meij kunnen bevestigen of ontkennen. Zij is namelijk ook één van de 10 sterren die gezellig mee zal gaan ranken.

Naast Henny en Kim-Lian zijn er een aantal vaste gezichten die mee doen. Zo zijn Patty Brard, Richard Groenendijk, Gerda Havertong en Sylvana Simons te zien in deze speciale aflevering.

Ranking The Stars: The After Party zal op 1 januari 2015 rond 22.10 uur te zien zijn bij BNN op NPO 3.