Kijker bepaalt week lang films bij RTL 8

Kijker bepaalt week lang films bij RTL 8

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf maandag 19 januari is de kijker aan zet bij RTL 8. Dan brengt de vrouwenzender een keuzefilmweek en mag de kijker een week lang bepalen welke films prime time te zien zijn.

Zo kan op maandag 19 januari gestemd worden op de Amerikaanse film ‘Ride With The Devil’ of op de surffilm ‘Chasing Mavericks’. Dinsdag 20 januari kan de kijker kiezen voor Kate Winslet en Leonardo DiCaprio in ‘Titanic’ of voor Ben Kingsley en Candice Bergen in de Indiaas-Britse dramafilm ‘Ghandi’.

Op woensdag 21 januari staan er twee thrillers op het programma. Gaat de kijker voor ‘Half Light’ of wordt het toch ‘Lakeview Terrace’? De sciencefictionfilm 'The Last Mimzy’ en de dansfilm ‘Streetdance’ staan donderdag 22 januari op het keuzemenu en de week wordt op vrijdag 23 januari afgesloten met de komedie ‘Prêt-a-porter’ of de Amerikaanse speelfilm ‘A League Of Their Own’.

Stemmen kan tot vrijdag 16 januari 12.00 uur via rtl8.nl. Via de social media kanalen wordt bekend gemaakt welke film de meeste stemmen heeft gekregen en te zien is bij RTL 8.

Uitzending: ‘Keuzefilmweek’:
Maandag 19 januari tot en met vrijdag 23 januari vanaf 20.30 uur bij RTL 8.

Bekijk de programma's van RTL 8 terug op TVblik.nl/gemist/rtl8