Afloop van Hawai Five 0 aflevering ligt in handen van kijker

Afloop van Hawai Five 0 aflevering ligt in handen van kijker

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Op zondag 22 september nemen Veronica-kijkers de regie over. Zij bepalen namelijk hoe de aflevering van Hawaï Five-0 afloopt. Het team onderzoekt in aflevering 59 een moord en verdenkt drie personen: de baas, de onderwijsassistent en de student. Tijdens de uitzending kan er via Facebook worden gestemd op de drie verdachten. Wie verkiest de kijker als dader? Dat is op zondag 22 september om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De baas, de onderwijsassistent of de student?
Het mysterie begint als het team van Hawaï Five-0 de moord op een professor van de universiteit onderzoekt. Zijn baas, zijn onderwijsassistent en een student zijn verdachten in de zaak, omdat de professor hen alle drie heeft betrapt op vreemdgaan. In het eerste deel van de uitzending komen de motieven van de drie verdachten naar voren. Hierna kan de aflevering drie kanten op.

De kijkers kunnen tijdens de uitzending bepalen wie de dader wordt, door te stemmen via de Facebook-pagina van Veronica. De stemmen worden onmiddellijk geteld en de meest populaire verdachte zal de hoofdrol spelen in het einde van de aflevering. Voor alle nieuwsgierige kijkers worden na de uitzending alle drie de eindes beschikbaar gesteld op KIJK, het online platform van SBS (Veronica, Net5 en SBS6).

Uitvoerend producent Peter Lenkov: “Het leukste aspect van het kijken naar crimeseries is volgens mij het zelf proberen te achterhalen wie het heeft gedaan. Nu krijgen de Hawaï Five-0-kijkers de kans om ons te vertellen wie zij als dader verkiezen. Ik vind het fantastisch dat de fans invloed hebben op de afloop van het verhaal.”

Hawaï Five-O
Hawaii Five-0 geeft een eigentijdse draai aan de klassieke serie over een nieuw gefederaliseerd eliteteam. De missie van dit team is de criminaliteit aanpakken op het zonovergoten eiland.

Hawaï Five-0, aflevering 59 – kijker bepaalt afloop
Zondag 22 september om 20.30 uur bij Veronica