Realityserie Andy & Melisa van SBS6 naar RTL5

Realityserie Andy & Melisa van SBS6 naar RTL5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De realityserie van oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli verhuist van SBS6 naar RTL5. SBS6 heeft geen plek meer voor Andy & Melisa. “SBS gaat voor familieamusement op vrijdagavond met de zoektocht naar het nieuwe K3. Andy en Melisa was een erg leuke soap, maar helaas is er geen plek meer voor”, zegt zendermanager René Oosterman tegen De Telegraaf.

“De opnames zijn in volle gang, maar wat er allemaal precies gaat gebeuren kan ik nog niet verklappen”, zegt Andy tegen RTL Boulevard. De realityserie Andy & Melisa is twee seizoenen lang te zien geweest op SBS6. Naar het tweede seizoen keken nog geen half miljoen mensen. De kijkcijfers waren voor SBS6 te laag maar zou een mooie score zijn voor RTL5.

Andy denkt dat de serie gewoon Andy & Melisa zal blijven heten. RTL5 zendt in het najaar het nieuwe seizoen van de realityserie uit. RTL5 komt in het najaar ook met een nieuwe soap over Barbie en haar man en Michael. De zevende soap van Barbie bij RTL5 gaat over de nieuwe gezinsuitbreiding.

Afgelopen weken zond RTL5 de real life soap De Roelvinkjes uit over het leven van Dries Roelvink en zijn zoon Dave. Momenteel zendt RTL5 de soap Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon uit over Toni Peroni 'Senior' en zijn zoon DJ Tony Junior. Beide series zijn niet het succes waar RTL5 op had gehoopt.

Bekijk Andy & Melisa op TVblik.nl/andy-melissa