10 films om naar uit te kijken in 2015

10 films om naar uit te kijken in 2015

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Welke films moet je zien in 2015? Wij van Showbizznetwork zetten ze op een rijtje. 10 films die in je 2015 moet zien. Dit is een selectie van films die al redelijk wat belangstelling hebben bij het grote publiek. Er komen natuurlijk nog veel meer goede films uit in 2015 waar wij natuurlijk ook nog aandacht aan gaan besteden.

Jurassic World – 11 Juni

Er komt weer een nieuwe sciencefiction film in de populaire reeks over Jurassic Park, het attractie park om dinosaurussen te bezichtigen. Het gaat daar opnieuw fout, na een ontsnapping van een genetisch gemanipuleerde dinosaurus breekt de hel los. Het is alweer een tijdje geleden toen de vorig film uit kwam, maar dat maakt de film er waarschijnlijk niet minder op. Ze zijn al sinds 2013 bezig met de productie van de film. De hoofdrol wordt vertolkt door Chris Pratt die onder andere bekend is vanGuardians of the Galaxy.

 

Pixels – 6 Augustus

Pixels is alweer een sciencefiction film, maar dan tegen aliens. De aliens verklaren de oorlog na het zien van video’s van klassieke acrade games. De president van Amerika vraagt de hulp van zijn oude vriend, Sam Brenner, die in 1980 wereldkampioen arcade gamen werd. Hij moet het team van old-school gamers leiden tegen de aliens. Pixels met in de hoofdrol Kevin James en Adam Sandler zal zich niet alleen concentreren op de sciencefiction maar ook op de humor zal een belangrijke rol spelen in de film.

 

Spectre – 23 Oktober

Spectre is de 24e in het rijtje van de James Bond film. Naar het boek van Sebastian Faulks, Devil May Care. De James Bond films staan bekend om zijn aparte genre, een Actie-film met een knipoog. Het onwaarschijnlijke zal zeker terug komen volgens Barbara Broccoli, de dochter van Albert R Broccoli die waarschijnlijk nog steeds de rechten bezit. Als je van het genre Actie met een vleugje humor houd is dit zeker een aanrader. Hier is al een update over op showbizznetwork.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn lees dan even: '24ste Bond-film ‘Spectre’ in de maak

 

Mission: Impossible 5 – 24 December

De 5e film van Tom Cruise, de film waar hij de hoofdrol speelt en het waarschijnlijk ook nog gaat regisseren. Na het succes van de vorige film Ghost Protocol waren ze wel aan nieuwe film toe. Over het verhaal is nog niets bekend, maar het zal boordevol spannende scenes zitten.

 

The Hunger Games: Mockingjay, Part 2 – 18 November

Ook de makers The Hunger Games zijn weer van de partij. Nu het tweede deel van de film die al in 2014 uitkwam. De liefhebbers moeten nog wel een beetje geduld hebben want de film komt pas aan het eind van het jaar uit. De film wordt weer vertolkt door de zelfde hoofdpersonen, zoals Jennifer Lawrence.

 

Ted 2 – 25 Juni

Ook weer hier een vervolg van een film. Ted 1 was een hilarische film , dus Ted 2 zal hoge verwachtingen hebben, over deze film is nog niet zoveel bekend. Maar de film zal vast leuk worden. Met nog steeds Mark Wahlberg als hoofdrolspeler.

 

Pitch Perfect 2 – 14 Mei

Het vervolg op de film Pitch Perfect, de grappige muziek film over een studente groep die de muziek style acapella beoefenen. Met een grappige cast wordt het zeker een feest om naar te kijken. Met in de hoofdrol Anna Kendrick.

 

Star Wars Episode 7 – 18 December

Eindelijk is hij er na lang wachten de nieuwe Star Wars episode 7. Met waarschijnlijk de zelfde personages en acteurs, maar compleet nieuwe technieken voor de special-effects en dergelijke effecten. Misschien wel de film van 2015. Laten we hopen dat (bijna) bejaarde Indiana Jones acteur, Harrison Ford, weer een van de hoofdrollen mag spelen.

 

Big Hero 6 - 11 Februari

Walt Disney komt met een nieuwe animatie film, na het succes van Frozen (de vorige disney-film) zijn de verwachtingen hoog van Big Hero 6. De film gaat over een jongen genaamd Hiro Hamada, een wonderkind gespecialiseerd op Robotica. Wanneer hij in een plot belandt moet hij alles op alles zetten om de schurken te stoppen. Big Hero 6 een actiefilm met veel humor.

 

The interview - 29 Januari

Als er één film is die de afgelopen tijd veel aandacht heeft getrokken is het The Interview wel. Twee journalisten die op reis gaan naar Noord-Korea krijgen de opdracht om Kim Jong-Un om te leggen. Met in de hoofdrol James Franco & Seth Rogen is dit zeker een aanrader. Een actiefilm boordevol humor.

 

Word 2015 het film jaar? Er zijn in ieder geval genoeg films in veel verschillende genres. Zoals comedy en romantische films.

Een lijstje boordevol actie en science-fiction films. Dit is gebaseerd op onze mening, mocht jij nu een andere mening hebben dan willen wij dat graag horen.

Heb jij een idee voor een volgend lijstje? Stuur een mailtje naar jop@showbizznetwork.nl.