Ruud de Wild: ‘Wat ik ga doen is nog even geheim’

Ruud de Wild: ‘Wat ik ga doen is nog even geheim’

Geschreven door Daniël Schalk

Dinsdagochtend werd bevestigd dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de overstap van 3FM naar Radio 538 maken. Coen en Sander komen op de plek van Ruud de Wild. “Coen en Sander nemen de zendtijd over van Ruud de Wild wiens contract met Radio 538 eind augustus afloopt”, liet Radio 538 weten.

Het is nog niet bekend wat Ruud de Wild na de komst van Coen en Sander gaat doen. 3FM-zenderbaas Wilbert Mutsaers liet vandaag al weten dat De Wild niet hoeft te rekenen op een terugkeer naar 3FM. “Maar dat ligt niet aan Ruud. Het speelt gewoon niet. Ik heb genoeg vertrouwen in de mensen van 3FM om te zeggen dat daar een goede opvolger bij zit”, liet hij weten.

Ruud de Wild feliciteerde Coen en Sander vandaag via Twitter. Ook zegt hij: “Wellicht vraag je je nu af wat ik ga doen. Dat is nog ff geheim. Kom ik op gepaste wijze op terug.” Of de DJ een overstap maakt naar een andere radiozender of dat hij zijn programma op een ander tijdslot op Radio 538 gaat maken is niet bekend.

Coen en Sander zijn vanavond te gast in RTL Late Night om te praten over de overstap van 3FM naar Radio 538. Op 1 september om 16:00 uur is de eerste Coen & Sander Show op Radio 538 te horen.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night