Thuis Voor De Buis keert terug bij RTL 4

Thuis Voor De Buis keert terug bij RTL 4

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De RTL 4 serie waarin televisie kijkers gevolgd worden keert terug. Thuis Voor De Buis was in 2014 één van de verrassende programma's bij de commerciële zender. Iedere woensdagavond schakelden er gemiddeld 1 miljoen kijkers in om naar dit programma te kijken.

In het tweede seizoen worden opnieuw kijkers gevolgd terwijl zij thuis televisie kijken. De mening van de televisie kijkende mensen liegt er niet om. Vorig seizoen kwamen er veel bijzondere meningen naar boven, wat leuke televisie opleverde.

Hoe zullen zij dit keer reageren op de hoogtepunten van de week? In elke uitzending komt een vaste groep kijkers voorbij. Of dit dezelfde kijkers zullen zijn als in seizoen één is nog niet duidelijk.

Het eerste seizoen werd aan elkaar gepraat door Brigitte Kaandorp, of zij ook dit seizoen te horen zal zijn, is ook nog niet duidelijk. Thuis Voor De Buis zal vanaf woensdag 25 maart 2015 weer te zien zijn bij RTL 4.

Over seizoen één heeft onze recensent een recensie geschreven, deze is hier terug te lezen. Niet alleen kreeg Thuis Voor De Buis een recensie, maar ook een plek in het Jaaroverzicht recensies 2014. Het leverde het RTL 4 programma de derde plek op. Het Jaaroverzicht recensies 2014 is hier terug te lezen.

Thuis Voor De Buis vanaf 28 maart 2015 iedere woensdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. 

Bekijk Thuis Voor De Buis terug via TV Blik.