De Rijdende Rechter is terug

De Rijdende Rechter is terug

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een blaffende hond in de straat? Harde muziek van een vervelende buurman? Een heg die over de erfgrens staat? Een auto op uw parkeerplaats? Niets is te gek, alle problemen zijn er om opgelost te worden. Die taak neemt meester Visser vanaf dinsdag 10 februari 2015 weer zoals vanouds op zich.

Iedere week komt er een ander probleem aan bod waar meester Visser zijn oordeel over geeft. De presentatie ligt wederom in de handen van Jetske van den Elsen, in een compleet nieuw decor. Zij hoort de verhalen van de mensen aan die in de studio komen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het om Meneer Quadflieg. Hij irriteert zich aan de muren van de buren. Het verloedert zijn pas aangelegde terras, met alle gevolgen van dien. Hij wil er graag een nieuwe muur neerzetten, maar de buren gooien roet in het eten. Aan meester Visser wordt gevraagd om naar deze ''ernstige'' zaak te kijken,

De Rijdende Rechter zal vanaf dinsdag 10 februari 2015 weer te zien zijn om 22.20 uur, direct na Opsporing Verzocht, op NPO 1. ''Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen'' zal vanaf die dag weer wekelijks aan het einde van het programma te horen zijn.

De Rijdende Rechter, iedere dinsdagavond om 22.20 uur bij de NCRV op NPO 1. 

Bekijk De Rijdende Rechter terug via TV Blik.