I Care Producties maakt 'Heel Holland Zorgt' voor SBS 6

I Care Producties maakt 'Heel Holland Zorgt' voor SBS 6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

I Care Producties presenteert het nieuwe programma Heel Holland Zorgt, waarin Bekende Nederlanders meewerken in zorg en welzijn, en zien met eigen ogen hoe mooi het werk eigenlijk is.

Dit alles tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn van 16 tot en met 21 maart, waarin ruim tweeduizend organisaties hun deuren openen voor het grote publiek. Gedurende deze week is ‘Heel Holland Zorgt’ iedere werkdag te zien met een vroege en late uitzending bij SBS6.

In het dagelijkse tv-programma is iedere dag het laatste nieuws te zien rond de Nationale Week van Zorg en Welzijn, met verrassende ontmoetingen en actuele reportages. Meer dan één miljoen mensen werken iedere dag in deze sector, daarom de toepasselijke titel ‘Heel Holland Zorgt’. Verschillende bekende Nederlanders waaronder Yes-R, Henny Huisman, Sebastiaan Labrie en Mirella van Markus lopen één dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om te zien wat voor mooi en bijzonder werk zij verrichten. Daarnaast is een razende reporter elke dag onderweg op zoek naar verrassend nieuws.

‘Heel Holland Zorgt’ wordt uitgezonden tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn, die wordt georganiseerd door de zestien regionale werkgeversorganisaties die samenwerken in Stichting RegioPlus. Het tv-programma en de Nationale Week van Zorg en Welzijn wordt mogelijk gemaakt door Pearle Opticiens, Schoonenberg, Well-Fair en Allin1 Mediaservice die alle één miljoen medewerkers een warm hart toe dragen.

Heel Holland Zorgt, van maandag 16 tot en met vrijdag 20 maart rond 16:00 en 00:30 uur bij SBS6.

Bekijk Heel Holland Zorgt op TVblik.nl/heel-holland-zorgt