Bioscoop Releases: Surge, Till Death en I Care A Lot
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Surge, Till Death en I Care A Lot

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases.  


Surge 

Joseph zit vastgeroest in een leven van routine en eenzaamheid. Na een impulsieve daad van verzet leidt tot een tot een rigoureuze gedaanteverandering van de verstoken en kwetsbare Joseph. Hij begint aan een roekeloze zelftocht door Londen en laat een pad van chaos en verwarring achter. Surge is vanaf 16 september te zien in de bioscoop. 


 

Till Death 

Emma en Mark vieren hun stalen huwelijksjubileum in een vakantiehuis. Na een overnachting in het afgelegen huis, wordt Mark dood aan getroffen. Emma zit vastgeketend aan het lijk van haar man en Emma blijkt in een bizar wraakplan terecht te zijn gekomen. Till Death zie je vanaf 23 september op het witte doek. 


 

I Care A Lot 

Marla Grayson is een succesvol wettelijke voogd voor bejaarden. Ze helpt ouderen die niet meer in staat zijn om hun eigen financiële situatie te beheren. Marla gebruikt de wet in haar eigen voordeel en laat haar cliënten vaak nadelig achter. Wanneer Marla is contact komt met Cherry staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten. I Care A Lot is vanaf 23 september in de bioscoop te zien.