Lost Frequencies stijgt de top 10 van Itunes binnen

Lost Frequencies stijgt de top 10 van Itunes binnen

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het gaat goed met Lost Frequencies. De hit Are You With Me stijgt deze week drie plekken en komt uit op nummer 17. Deze hit staat nu al weer 26 weken in de Itunes top 30. De opvolger, Reality, doet het ook erg goed. Zelfs zo goed dat het nummer stijgt van 12 naar nummer 3.

Onderaan de lijst staan de meiden van Fifth Harmony. Daar zakken ze van 28 naar 30 met het nummer Worth It wat ze samen opgenomen hebben met Kid Ink. Enorm verlies voor dj Armin van Buuren en Mr Probz. Zij zakken samen van 17 naar 28 met het nummer Another You.

Ook zanger Jason Derulo levert deze week fors in. Het nummer Want To Want Me zakt van 15 naar 27. Omi heeft het nog altijd naar zijn zin in Itunes. Zijn Cheerleader trouwens ook, die blijft deze week staan op 26. Het nummer van Omi staat nu alweer 29 weken in de Itunes top 30. 

De eerste nieuwe binnenkomer staat op 23. Daar komen R City & Adam Levine nieuw binnen met het nummer Locked Away. Mag Ik Dan Bij Jou, in de versie van Jeroen van der Boom zakt één plek en komt uit op nummer 22. De versie van Claudia de Breij levert ook één plek in en komt uit op nummer 12. Met Mag Ik Dan Bij Jou staat Claudia nu alweer 36 weken in de Itunes top 30.

Flo Rida, Robin Thicke & Verdine stijgen gezamenlijk van 27 door naar 21. Op die plek staan zij met het nummer I Don't Like It, I Love It. De tweede nieuwe binnenkomer staat op 19. Daar staat dj Calvin Harris samen met Disciples met het nummer How Deep Is Your Love.

Pitbull & Chris Brown moeten deze week twee plekken inleveren. De single Fun staat deze week op nummer 16. Ook Pharrel Williams moet flink inleveren. Stond de zanger vorige week met Freedom nog op nummer 5, deze week zakt hij terug naar 14.

Sam Feldt komt nieuw binnen op nummer 13 met het nummer Show Me Love. Maar liefst 20 plekken winst voor Alvaro Solver. Hij stijgt van 30 naar 10 met het nummer El Mis Mo Sol, een oude hit uit Repeat of Niet. Het succesvolle duo Madcon & Ray Dalton blijven deze week staat op 9 met het nummer Don't Worry.

Langzaam maar zeker levert ook Kenny B steeds meer plekken in. Zijn hit Parijs stond vorige week nog op nummer 4, deze week zakt hij naar nummer 7. Het zakken van Kenny B zorgt er bij Adam Lambert voor dat hij weer stijgt. De single Ghost Town stijgt één plek en komt uit op nummer 6.

De hoogste nieuwe binnenkomer is voor 5 Seconds of Summer. De band komt nieuw binnen op nummer 5 met het nummer She's Kinda Hot. Lil' Kleine & Ronnie Flex leveren ook deze week een plek in. Het nummer Drank & Drugs, die bovenaan de Itunes gestaan heeft, zakt van 3 naar 4.

Op nummer 2 blijven Felix Jaehn en Jasmine Thompson staan met het nummer Ain't Nobody (Loves Me Better). Opnieuw is de nummer één hetzelfde als een week eerder. Niemand minder dan Nicky Jam & Enrique Iglesias blijven ook deze week op nummer 1 staan met het nummer El Perdón. Op dit moment staan zij samen al 10 weken in de Itunes top 30.

De Itunes top 30 is iedere vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op Q-music.