Gratis MAX Magazine voor bewoners verzorgings- en verpleeghuizen

Gratis MAX Magazine voor bewoners verzorgings- en verpleeghuizen

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vandaag start MAX Magazine het project ‘MAX Onderweg’. Hiermee wil het magazine bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen ontmoeten en kennis laten maken met het blad.

Eerder vandaag werd het startschot gegeven in Zoetermeer. Jan Slagter bezocht hier samen met MAX Magazine zorginstelling de Morgenster.

Omroep MAX bestaat dit jaar 10 jaar en ook met het in maart 2013 opgerichte MAX Magazine gaat het goed. Uitgever-hoofdredacteur Peter Contant: “Elke week rijdt de MAX Magazine-wagen door Nederland om inwoners van een zorginstelling gratis het MAX Magazine aan te bieden. Onze betaalde oplage is hard op weg naar de 100.000 en we willen zoveel mogelijk ouderen kennis laten maken met ons magazine.”

Jan Slagter, directeur Omroep MAX: “Het gaat goed met MAX Magazine en in deze tijd is dat zeker geen vanzelfsprekendheid. Fantastisch dat we dit samen met de doelgroep kunnen vieren door gratis MAX Magazines uit te delen in verzorgings- en verpleeghuizen door het hele land!”

Behalve bij de Morgenster werden vandaag ook magazines uitgedeeld in het Hilversumse Gooizicht. Zorginstellingen die ook het MAX Magazines voor bewoners willen aanvragen kunnen zich nog steeds aanmelden via info@maxmagazine.nl