Patty in moederrol in Echte Meisjes op de Prairie

Patty in moederrol in Echte Meisjes op de Prairie

Geschreven door Pieter Jongsma

Patty Brard vervulde regelmatig een moederrol tijdens de opnames van Echte Meisjes op de Prairie. De presentatrice reisde voor het programma met tien realitysterren af naar de Amerikaanse staat Utah. Als ze elkaar de huid vol scholden was het Patty die aan de noodrem trok.

"Ik had af en toe wel die moederrol, dat ik zei: jongens, ik wil niet dat je die woorden gebruikt", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. "Je mag elkaar best uitschelden wat mij betreft, ik snap best dat je fanatiek bent. Maar ik hoef geen ziekten en narigheid. Je moet wel leuk blijven tegen elkaar."

"Ze hebben allemaal hele grote monden en hele kleine hartjes", gaat Brard verder. "Ze zijn gewoon hysterisch. Maar het was wel heel erg leuk om ze iets bij te brengen van: probeer het ook eens op een normale manier met elkaar. Het is niet helemaal gelukt."

In Echte Meisjes op de Prairie, de derde reeks van Echte Meisjes, worden de deelnemers onderworpen aan heuse wildwestproeven. Het programma is vanaf dinsdag te zien op RTL 5.