Hans Klok en Euvgenia Parakhina in jury We Are Family

Hans Klok en Euvgenia Parakhina in jury We Are Family

Geschreven door Daniël Schalk

Hans Klok, Edsilia Rombley en Euvgenia Parakhina vormen de jury van het nieuwe SBS6-programma We Are Family met Jochem van Gelder. De opnames van de nieuwe zaterdagavondshow van SBS6 zijn momenteel in volle gang in Theater de Efteling.

In het nieuwe SBS6-programma treden jonge kinderen op samen met een familielid. Jochem is trots dat Hans Klok meewerkt aan het programma. “Hans Klok heeft veel kennis van show, illusie en heeft veel acts over de hele wereld gezien. Hij is vaak gevraagd door allerlei programma’s, maar heeft tot op heden nooit in een jury willen zitten”, aldus de presentator.

Aan RTL Boulevard laat Jochem over Edsilia Rombley weten dat ze een fantastische zangeres is en een vrolijk mens. “Als moeder neemt ze het familiegevoel mee en ze heeft ook nog eens een keer kennis van zaken.” Over Euvgenia Parakhina zegt hij: “Euvgenia Parakhina was een schot voor open doel om binnen te halen toen die bij So You Think You Can Dance buiten de boot viel”

“Tussendoor werd ze ook nog een keer moeder, zij heeft meer dan ooit het familiegevoel”, aldus Jochem. “Ik ben blij met alle drie. Ik denk dat het een top jury is. Juryleden die overigens vooral positief zullen oordelen, want in We Are Family krijgen alle kandidaten naast een trofee een leuk woordje van de jury.”

We Are Family is vanaf zaterdag 18 april te zien op SBS6.

Bekijk We Are Family op TVblik.nl/we-are-family