RTL5 met nieuwe realityserie Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon

RTL5 met nieuwe realityserie Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon

Geschreven door Daniël Schalk

RTL5 komt met een nieuwe zesdelige realityserie Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon. De realityserie geeft een openhartig kijkje in het hectische leven van vader Toni en zoon Tony Peroni Junior en de bijzondere band die de twee hebben.

“Toni en Tony zijn zeer muzikaal: ze runnen de in muziekkringen bekende Starsound Studio. Daarnaast stond vader Toni in de jaren ’80 in de Top 40 met het nummer ‘KNMI’ en daarvoor drumde hij jarenlang bij Het Goede Doel en zoon Tony staat momenteel op het punt om door te breken als dj Tony Junior”, laat de tv-zender weten.

RTL5 vervolgt: “De weg naar de top kent echter nog wel een aantal persoonlijke obstakels. Twee jaar geleden is vader Toni na een turbulent huwelijk van meer dan twintig jaar gescheiden van Tony’s moeder Linda Dubbeldeman. Zij stond in de jaren ’80 in de Playboy en was ook bekend van tv als Brenda Steunbeer. Sinds de scheiding heeft Tony het contact met haar verbroken. Toch laat de verstoorde relatie met zijn moeder Tony niet los en ondanks alles wil hij proberen het contact met haar te herstellen. Maar of dit lukt..?”

De twee nieuwe reality sterren van RTL5 wonnen als vrijgezelle mannen boven hun studio. “Dit vrijgezelle leven houdt in dat het hier vaak een zoete inval is met veel feesten, weinig slaap en constant vrouwen over de vloer. Tegelijkertijd staat Tony aan de vooravond om internationaal als dj door te breken. Hij heeft, net als Afrojack, Tiësto en Martin Garrix, een contract bij het bekende Spinnin’ Records.”

“Met bijna een half miljoen Facebook vrienden is hij mateloos populair en staan de meisjes voor hem in de rij”, laat RTL5 weten. “Hij heeft al op een aantal grote festivals, zoals Tomorrowland, mogen spelen, maar een nummer 1-hit scoren zou de spreekwoordelijke kers op de taart zijn.”

Tony hoopt dat dit het jaar wordt van zijn grote doorbraak. “Aan Toni zal het in ieder geval niet liggen, want als trotse vader staat hij zijn zoon altijd met raad en daad bij. En hoewel Tony steeds meer op zijn eigen benen probeert te staan en zijn vader soms een bemoeial vindt, houdt hij zielsveel van hem en zou hij zonder zijn pa nooit zo ver zijn gekomen.”

Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon  is vanaf dinsdag 7 april om 21:30 uur te zien bij RTL5.

Bekijk Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon op TVblik.nl/toni-tony-zo-vader-zo-zoon