Valerio bezoekt Josje van K3

Valerio bezoekt Josje van K3

Geschreven door Sebastiaan Boers

In het programma Valerio International bezoekt Valerio Zeno succesvolle Nederlanders in het buitenland. In de aflevering van maandagavond gaat de presentator op stap met Josje Huisman, bekend van K3. In Antwerpen vraagt Valerio veel over het leven in en rond K3.

Valerio en Josje ontmoeten elkaar tijdens een repetitie van een K3 show. Meteen valt het op dat Josje haar neuspiercing draagt. Er is vriendelijk gevraagd aan Josje om deze niet te dragen tijdens de show zelf. Het deel uitmaken van K3 voelt voor Josje als een warm bad waar ze ingestapt is, nu vijf jaar geleden.

Er is meteen goed voor haar gezorgd door Karen en Kristel. Zij waren direct lief voor Josje en namen haar echt meteen op in de nieuwe K3. ''Ik voelde me een geluksvogel'' aldus een opgewekte Josje. Het mooiste moment voor Josje was toch wel het winnen van de talentenjacht. Daarnaast was het optreden bij de Toppers ook een hoogtepunt voor de blonde zangeres. Daar trad K3 op voor zeker 70.000 mensen. 

Direct na het winnen van de talentenjacht vertrok Josje meteen vanuit Nederland naar Antwerpen, nu vijf jaar geleden. Het heeft even geduurd voordat Josje zich er ook daadwerkelijk thuis voelde. Josje gaf zelf aan dat het zeker twee en een half jaar duurde voordat ze haar draai gevonden heeft.

Al haar vrienden wonen in Nederland en in Antwerpen is het lastig geweest voor Josje om vrienden te maken. In haar vrije tijd is Josje enorm druk met het maken van hoeden. Valerio krijgt een kijkje hoe Josje werkt aan haar hoeden.

Geen week en geen maand is hetzelfde voor Josje. Iedere week en maand zijn anders, het is er afwisselend voor Josje. Op de vraag van Valerio over het salaris, geeft Josje geen antwoord. ''Dat is een rare vraag, heb je geen betere vragen'' lacht Josje. Ook wil Valerio het geheim voor de show van K3 weten, maar dat geheim zal altijd een geheim blijven.

Alle K3-producten maken Josje soms een beetje bang. Maar ook trots en blij dat ze dit heeft bereikt. In het begin dacht Josje dat ze slechts één cd zou opnemen en inmiddels is de zangeres al vijf jaar bij K3. Dit had ze wel verwacht, maar alles bij elkaar is het nog veel meer dan ze eigenlijk verwacht had.

Over vijf jaar (in 2020) hoopt Josje in een eigen band te spelen en hoopt ze dat ze haar hoedenlijn verder kan opzetten. Dan is Josje in de 30 en heeft ze misschien wel kinderen. Over vijf jaar mag Valerio graag nog eens kijken hoe het dan met Josje gaat. (Tijdens de opnames van deze aflevering wist Valerio nog niet dat K3 in haar huidige bezetting zou stoppen).

De tip die Josje heeft voor alle meisjes die net als haar dromen van een carrière als die van haar, als een kans zich aandoet, grijp die kans. Met die tip sluit Valerio zijn gesprek met Josje Huisman af.

Valerio International is iedere maandagavond om 21.25 uur te zien bij BNN op NPO 3. 

Bekijk Valerio International met Josje Huisman terug via TV Blik.