BN’ers nemen plaats in het online actieteam voor Nepal

BN’ers nemen plaats in het online actieteam voor Nepal

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Er is vrijdag op de nationale actiedag de nationale actiedag van Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal geen bel-panel zoals voorgaande jaren. Voorgaande Giro 555-actiedagen namen bekende Nederlanders plaats in het bel-panel om telefoontjes met donaties aan te nemen.

Het bel-panel wordt vervangen door het online actieteam. “Er wordt een online actieteam (vroeger heette dat bel-panel) ingericht. Daarin nemen BN'ers, artiesten, acteurs, etc. plaats”, laat een woordvoerder van de NPO aan Showbizznetwork weten.

De woordvoerder laat weten: “De lijst met artiesten die langskomen voor interviews/support en evt. een live-optreden groeit gestaag en er wordt nog druk aan gewerkt.” Maaike Oubouter, Dillenburg, Causes en Matt Simons zijn een paar namen die langs zullen komen.

NPO Radio 2 doet van 06:00 uur tot 24:00 uur verslag vanuit De Hallen in Amsterdam. Programma’s van de NPO, RTL en SBS zullen ook aandacht besteden aan de nationale actiedag van Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hulp aan de slachtoffers in Nepal.