Kim-Lian helpt JURK! aan overwinning

Kim-Lian helpt JURK! aan overwinning

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

In het programma Lekker Nederlands strijden JURK! (Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge) tegen Nick & Simon. Zaterdagavond kregen de mannen van Jurk! muzikale ondersteuning van niemand minder dan Kim-Lian van der Meij.

De presentatrice en zangeres wilde de mannen maar wat graag muzikaal ondersteunen. Het eerste nummer waarbij Kim-Lian haar zangkwaliteiten liet horen was in het nummer 'Hartaanval'. Dit is een Nederlandse cover van de grote hit van de band Sheppard: Geronimo. De mannen van JURK! waren verkleed als bejaarden en Kim-Lian zong hen toe. Dit op geheel eigen en orginele wijze.

Daar bleef het echter niet bij. Ook later in het muzikale programma kwam Kim-Lian weer tevoorschijn. Niet voor maar mét JURK! trad Kim-Lian op. Dit keer kregen zij de opdracht om de hit van Maroon 5 te coveren. Het nummer Moves Like Jager (feat Christina Aguilera) werd dit keer 'Voelt Zo Goed'.

Het duet van JURK! en Kim-Lian klonk best goed. Wie weet gaan de artiesten vaker samen nummers maken. Dankzij Kim-Lian hebben JURK! maar liefst twee rondes gewonnen van Nick & Simon. Uiteindelijk ging ook de winst dan ook naar JURK! met een beetje hulp van Kim-Lian.

Lekker Nederlands is iedere zaterdagavond om 21.30 uur bij SBS6.

Bekijk Lekker Nederlands terug via TV Blik.