Molspiracy: Is Kim-Lian écht helderziend of is zij vooraf ingelicht?

Molspiracy: Is Kim-Lian écht helderziend of is zij vooraf ingelicht?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Everon probeert natuurlijk alles op zich te nemen. Hij is penningmeester en wil ook nog de telefoon op zich nemen. Maar de rest is daar niet mee eens en komt de telefoon bij Thomas terecht. De finale is gewoon alweer bijna in zicht. Rik zegt het nu zelf ook en dat maakt het wel weer spannend, na dit hele seizoen gekeken te hebben.

Carpet diem

Ze beloven om de kleden allemaal weer naar de rechtmatige eigenaar te brengen. Maar hoe gaan ze dit uiteindelijk goed terug leggen. Kim-Lian probeert mensen te trekken met een record tapijten leggen. Lekker enthousiast bezig wel! Dan bedenken ze om twee straten te vullen. Zo leuk dat het hele dorp dan meehelpt om alles te vullen van de straten. Al die kinderen die dan mee rennen en ook helpen. 445 euro verdienen ze voor de pot.

Ik moet wel zeggen dat ik Kim-Lian dit echt een leuke kandidaat voor Wie is de Mol. Heel vrolijk en super enthousiast. Ze is ook veel bezig met die tarotkaarten terwijl de rest daar eigenlijk niet zo mee bezig. Een keer wat anders!

De mol telefoon gaat in de auto en Rik vraagt daarbij al om de verdeling van de aankomende opdracht. Ik vraag mij eigenlijk nu pas af waarom die telefoon dit seizoen in het spel gekomen is? Misschien om toch de keus te geven om informatie achter te houden.

Heftig

Opzich moet je best goed onthouden wat er allemaal dit seizoen is gebeurd. Maar dan vraag ik mij ook af wat een goede mol positie zou kunnen zijn. Mij lijkt dit beneden en dan per ongeluk de verkeerde container weg te laten halen. Kim-Lian en haar een gevoel is wel een ding. Een hele goede opmerking van Thomas. Ik ben heel benieuwd wat erin ligt. En wat blijkt, er ligt helemaal niks in. Kim-Lian heeft helemaal gelijk. Nu hebben ze met de opdracht helemaal niks verdiend.

Zand erover

Kim-Lian besluit om heel slim even een schepje te lenen van wat kinderen. Wat is dit een verschrikkelijke opdracht. Die metaaldetector maakt al een ontzettend vaag geluid. Na een lange tijd hebben ze twee onderdelen te pakken gekregen. Kim-Lian is de grootste kindervriend van dit programma op dit moment. Ze hebben toch 1 step in elkaar gekregen en verdienen daarmee 500 euro.

Test en executie

Het wordt dan nu wel echt heel spannend. Dit zijn de laatste vier kandidaten en dat betekend dat dat diegene die nu naar huis gaat de finale misloopt. Dat betekent dat de overige kandidaten de finalisten zijn. Everon staat in de finale. Mijn stiekeme mol. Kim-Lian gaat ook naar de finale en uiteindelijk Fresia ook! Ik heb nu al heel veel zin in deze finale. Ik denk dat dit een leuke combinatie is om de finale mee te spelen.

Wow, die beelden van volgende week zien er vet uit! Ik heb daar nu al heel veel zin in! Tot volgende week.

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!